Dette links ses kun hvis JavaScript er slået fra i din browser Business Consulting Forretningsudvikling på første klasse
Digital infrastructure

Digital infrastructure

Vi arbejder med at styrke virksomheders digitale infrastruktur, så de altid kan være forbundet - både internt og med kunderne. Et stærkt netværk er essentielt for din virksomheds succes.

Cyber security

Cyber security

Tag ingen chancer - sørg for, at din virksomheds it-sikkerhed er i orden. Det er en mere kompleks opgave end nogensinde før at sikre sin IT. Vi kan hjælpe med at sikre din virksomheds værn mod udefrakommende trusler.

Collaboration

Collaboration

Gode samarbejds- og kommunikationsløsninger kan samle din forretning. Og netop digitale samarbejdsløsninger er noget, som vi er eksperter på - hvad enten det handler om Unified Communication eller digitalt teamwork.

Customer Engagement

Customer Engagement

At sikre en god kundeoplevelse er fuldstændigt essentielt. Kunderelationen holdes stærk, når du sørger for at tilbyde en oplevelse, der hænger sammen for kunden. Og det kan vi hjælpe jer med.

Intet IT-system er bedre end den service, der følger med

Med os som partner kan du sikre driften af jeres løsninger med målrettet service. Vi kan dække jeres IT- og kommunikationsløsninger med skræddersyet service.

Læs mere om vores services
Bestil rådgivning

Bestil rådgivning

Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål om, hvad vi kan gøre for dig. Skriv en mail eller ring til vores kundecenter.

Partnere og certificeringer

NetDesign består af 320 topprofessionelle medarbejdere med den højeste faglighed, som gør os i stand til at skræddersy IT-løsninger til din virksomhed. Det er sådan, vi kan tilbyde vores kunder markedets bedste rådgivning og løsninger, som er baseret på den nyeste teknologi.

Læs mere
Partnere og certificeringer

Besøg vores webshop

Vi har samlet nogle af verdens bedste produkter, der skal til for at understøtte en god IT-infrastruktur til din virksomhed. Vi tror på kvalitet, både når det gælder service og udstyr.

Besøg vores webshop her.

Besøg vores webshop

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du gerne vil holde dig opdateret på, hvad der rører sig i branchen, så tilmeld dig NetDesigns nyhedsbrev. Du vil modtage nyheder om events, produkter, services, nye og innovative IT- og kommunikationsløsninger og meget mere...

Selvbetjening: Besøg vores Serviceportal viewIT

Selvbetjening: Besøg vores Serviceportal viewIT

Med viewIT får du et samlet overblik over dine supportsager samt drifts- og servicestatus. Har du ikke allerede adgang, kan du bestille det hos viewit-support@TDC.dk

Serving you business is our business.

Gå til viewIT