Dette links ses kun hvis JavaScript er slået fra i din browser Business Consulting Forretningsudvikling på første klasse

Har du styr på it sikkerheden i din virksomhed?

Kompleksiteten i trusselsbilledet og risikoen for at blive ramt af alvorlig cyber-kriminalitet, som kan være forbundet med store økonomiske omkostninger, er stigende. Derfor er det meget vigtig at have styr på it sikkerheden, så I kan beskytte virksomhedens data mod hackerangreb.

Men it sikkerhed handler ikke kun om at beskytte virksomhedens it-systemer, det handler også om at sikre jeres aktiver, indtjening og omdømme - og det kan vi hjælpe jer med.

I samarbejde med vores erfarne sikkerhedskonsulenter designer vi skræddersyede sikkerhedsløsninger, så de passer nøjagtig til jeres virksomheds behov. Vi hjælper både med den indledende analyse af cyber security, som kortlægger jeres sårbarheder og risikoområder, vi rådgiver jer om de forskellige løsningsmuligheder, og vi står for implementeringen af den individuelle løsning, I vælger, som matcher jeres organisation og forretning optimalt.

I NetDesign SOC hjælper vi vores kunder med at beskytte deres kritiske infrastruktur og værdifulde data. Ved at overvåge deres systemer og netværkstrafik 24/7, kan vi minimere risikoen for, at de bliver ramt af hackerangreb, DDoS-angreb og andre former for cyberkriminalitet.

Lars Højberg
Chef for NetDesign SOC

Vil du vide mere om NetDesigns SOC Services, så læs mere her.

Lars Højberg

Vi kan levere it sikkerhed tilpasset dine behov

Vi kan levere it sikkerhed tilpasset dine behov

I NetDesign har du adgang til det stærkeste ekspertteam inden for it sikkerhed. Her kan du få professionel rådgivning om sikkerhedsniveauer, systemer og produkter. Og vi kan levere netop den end-to-end løsning, der giver din virksomhed størst mulig sikkerhed fra risikoanalyse til avancerede systemer med 24/7 overvågning.

Bestil rådgivning

Bestil rådgivning

Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål om, hvad vi kan gøre for dig. Skriv en mail eller ring til vores kundecenter.

AAU øger VPN-kapaciteten

AAU øger VPN-kapaciteten

Hvad gør man som uddannelsesinstitution, hvis man pludselig får et akut behov for at øge VPN-kapaciteten markant - uden at det må kompromittere it sikkerheden eller koste en formue?

 

Den udfordring stod Aalborg Universitet overfor, da de blev nødt til at sende 25.000 medarbejdere og studerende hjem for at arbejde og studere i en periode i forbindelse med Regeringens COVID-19 påbud.

 

Hvordan det lykkedes AAU at løse den udfordring, med assistance fra NetDesign, fortæller AAUs Infrastrukturchef Per Bach om her.

Læs mere

Firewall as a Service

Virksomhedens værn mod internettets trusler: Med Firewall as a
Service fra NetDesign får I adgang til unikke kompetencer og ekspertviden i form af højtcertificerede sikkerhedskonsulenter. Vi leverer sikkerhed som en service til jer, så I kan være trygge.

Læs mere
Få overblik over sårbarheder - før hackeren

Få overblik over sårbarheder - før hackeren

Danske virksomheder oplever i stigende grad at blive udsat for cybertrusler og hackerangreb. Et angreb er ofte forbundet med store omkostninger, og følgerne af et succesfuldt angreb kan være ganske alvorlige og har typisk langsigtede konsekvenser.

Derfor er det vigtigt at scanne sit it-miljø for sårbarheder jævnligt for at få lukket huller og opdage sårbarheder, inden de bliver udnyttet. NetDesign kan hjælpe med at give et overblik over hvilke sårbarheder, der findes i virksomhendens cyberforsvar og infrastruktur.

Læs mere

Er din virksomhed sikret?

 

Set alene over de seneste par år er antallet af cyberangreb mere end tidoblet. Det betyder ifølge en undersøgelse udarbejdet af Beredskabsstyrelsen og DI, at vi i dag finder cyberkriminalitet øverst på listen over de trusler, der ifølge virksomheder og offentlige institutioner kan føre til en krise inden for de kommende to år.

 

Som virksomhedsejer eller medarbejder er det derfor uhyre vigtigt, at du forholder dig til it sikkerhed. For det er ikke alene it-systemerne, der er i spil, men også virksomhedens aktiver og indtjening. Vores certificerede ekspertteam arbejder af samme grund hver dag på at forbedre produkter og tjenester, så du er sikret mod den øgede trussel fra de cyberkriminelle.

Har I styr på it sikkerheden?

Er du i tvivl om din virksomhed er tilstrækkeligt sikret til at modstå et hackerangreb? Så bestil en pen-test hos NetDesign. 

En pen-test hjælper dig med at finde og identificere alle sårbarheder i dit netværk. Den kan fastslå om sårbarhederne kan udnyttes til at kompromittere din virksomhed, og om dine data er beskyttet mod hackerangreb.

Se hvordan vi kan hjælpe dig her.

Læs mere
Beskyt din virksomhed mod cyberkriminalitet

Beskyt din virksomhed mod cyberkriminalitet

I takt med at trusselsbilledet er blevet stadig mere komplekst og de cyberkriminelle er blevet dygtigtigere og mere udspekulerede, er antallet af cyberangreb steget eksplosivt de seneste år, og alt tyder på, at denne tendens fortsætter. Derfor er det vigtigere end nogensinde, at du forholder dig til it sikkerheden i din virksomhed eller organisation.

 

Med vores 360 graders sikkerhedsanalyse får du det nødvendige overblik over sårbarheder og indsatsområder i forhold til sikkerhedsområdet.

 

Læs mere
Umbrella - optimal beskyttelse mod Malware

Umbrella - optimal beskyttelse mod Malware

Trusselsniveauet mod danske virksomheder og myndigheder er meget højt. Derfor er det ekstra vigtigt, at man hele tiden er opmærksom på at beskytte virksomhedens data.

 

I takt med at vi er blevet mere mobile og logger på virksomhedens netværk fra mange forskellige lokationer og devices, er det blevet endnu vigtigere, at vi husker at beskytte medarbejderne og virksomhedens kritiske data - uanset om disse tilgås fra arbejdspladsen eller fra en hvilken som helst anden lokation.

 

Læs mere om, hvordan NetDesign, ved hjælp af Umbrella, kan hjælpe med at beskytte dine medarbejdere og din virksomheds kritiske data mod malware-angreb.

 

Læs mere

Gode råd mod cyberangreb

Der er flere ting, man selv kan gøre for at beskytte sig med cyberangreb. Herunder har vi samlet vores bedste anbefalinger til, hvad der er godt at have styr på både før, under og efter et cyberangreb.

Gode råd mod cyberangreb

Før

 • Lav en risikovurdering af virksomheden

 • Identificer eventuelle sikkerhedsmangler

 • Lav en beredskabsplan

 • Test at beredskabsplanen fungerer

 • Sørg for at medarbejderne har det rette kompetenceniveau

 • Tag backup, test backup og opbevar en offline-kopi af data

 • Opdater altid al software i virksomheden

 • Suppler sikkerhedsværnet med prevention-, detection- og responseløsninger

 • Tjek al trafik for mistænkelig adfærd

 • Log alle hændelser og opsamle alle logs

 • Sæt alarmering op, så du bliver underrettet ved tegn på angreb

Under

 • Find beredskabsplanen frem og følg den
 • Skab et overblik over omfanget: Hvem, hvad og hvor mange er ramt?
 • Analyser hændelsen ved brug af logs og sikkerhedsløsninger
 • Prioriter indsatsen
 • Isoler og begræns skaden. Tag evt. kompromitterede enheder af netværket
 • Reinstaller eventuelle inficerede computere (ud fra din backup)

Efter

 • Dokumenter angrebet, og hvad der er gjort for at bekæmpe det og stoppe spredning
 • Automatiser de handlinger, der er modsvaret til angrebet – som for eksempel at begrænse skaden
 • Følg aldrig cyberkriminelles anvisninger til for eksempel at betale løsesum
 • Meld angrebet til politiet
 • Evaluer, hvad der skal gøres anderledes i fremtiden

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du gerne vil holde dig opdateret på, hvad der rører sig i branchen, så tilmeld dig NetDesigns nyhedsbrev. Du vil modtage nyheder om events, produkter, services, nye og innovative IT- og kommunikationsløsninger og meget mere...