Dette links ses kun hvis JavaScript er slået fra i din browser Business Consulting Forretningsudvikling på første klasse
Sikker og smidig datatransport

Sikker og smidig datatransport

Kender du værdien af din data? Digital Infrastructure udgøres af alle de løsninger og komponenter, som sikrer, at dine data sendes sikkert, hurtigt og smidigt fra A til B – når du vil have det. Vi kan hjælpe dig med at omdanne din data til information om, hvordan din virksomheds digitale infrastruktur bør være skruet sammen for at skabe værdi for din forretning.

Netværket og dets services er selvfølgelig kerneelementer, men også management-, overvågnings- og Business Intelligence-systemer er eksempler på kritiske dele af din digitale infrastruktur. Vi får alle enderne til at mødes, så du kan koncentrere dig om din forretning.

Hurtig, gensidig forståelse for den opgave, der skulle løses

Til VM i sejlads i Aarhus leverede vi et wifi-netværk til alle deltagere og alle officials, der deltog. Det var enormt vigtigt for kunden (Aarhus Kommune), at forbindelsen og dækningen var god. Det sørgede vi NetDesign for ved at levere et stabilt netværk, hvor der var fokus på kvalitet og kapacitet på den trådløse forbindelse.

En god digital infrastruktur gør din forretning mere produktiv

En god digital infrastruktur gør din forretning mere produktiv

Med en opdateret og gennemtænkt digital infrastruktur, kan ændringer i for eksempel organisationen, opgaverne og arbejdsmetoder gennemføres sikkert, konsistent og præcist – med minimalt tidsforbrug. Hvad enten du selv gennemfører ændringer, eller foretrækker at lade os planlægge og udføre dem, betyder alt dette, et stærkt fokus på at opnå maksimal produktivitet, stabilitet og oppetid.

Bestil rådgivning

Bestil rådgivning

Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål om, hvad vi kan gøre for dig. Skriv en mail eller ring til vores kundecenter.

Kompetent fokus på ”Best Fit”.

Kompetent fokus på ”Best Fit”.

NetDesign samarbejder med flere leverandører af den digitale infrastruktur. Vi tror på, at leverandører kan have et specielt fokus, som retfærdiggør deres plads i markedet, og at lige præcis deres produkt hjælper med at højne hele løsningens kvalitet. Vi vil derfor foreslå forskellige løsninger, alt efter hvad lige præcis din virksomhed har brug for.

Om en løsning skal være cloud managed eller ej, om vi foreslår en software defined (SDN) løsning eller en  klassisk løsning, afhænger ikke af hvad der er på mode. Det afhænger af, hvad vi sammen kan komme frem til, er bedst for lige din use case.

De stærkeste kompetencer

Vi har naturligvis stærke kompetencer inden for den digitale infrastruktur, eksempelvis switching, routing, wireless, sikkerhed, netværksservices, wan, datacenter- og storage switcing, optisk fiber... Vores løsninger suppleres af en kompetent og rutineret supportorganisation og en lang række services, fra fejlretning over overvågning til full-service.