Dette links ses kun hvis JavaScript er slået fra i din browser Business Consulting Forretningsudvikling på første klasse
Cisco Webex CVI-integration til Microsoft Teams

Cisco Webex CVI-integration til Microsoft Teams

Cisco og Microsoft er klar med en helt ny løsning, som giver alle brugere af Cisco Webex videosystemer og Microsoft Teams mulighed for at deltage i onlinemøder på tværs af de to kommunikations- og samarbejdsplatforme ved hjælp af en cloudbaseret videointegration. CVI-integrationen er en gamechanger, fordi den skaber optimale muligheder for at holde langt bedre virtuelle møder i fremtiden. Samtidig forbedres brugeroplevelsen, når der f.eks. skal samarbejdes mellem hjemmearbejdspladsen og kontoret. 

Læs mere

Sådan får du virksomhedens videosystemer til at tale sammen med Microsoft Teams

Det hele sker i cloud'en

Ciscos Cloud Video Interop-integration bygger bro mellem virksomhedens mødelokaler med Cisco Webex videosystemer og Microsoft Teams. Det betyder, at alle der anvender Microsoft Teams og Cisco Webex videosystemer, får adgang til det samme online møde. Fordi Cisco Webex og Microsoft Teams ikke anvender samme protokol, har de været forhindret i at tale sammen - indtil nu. Det CVI-integrationen gør er, at den oversætter de sprog, Cisco Webex og Microsoft Teams bruger, så det bliver muligt for de to platforme at kommunikere med hinanden. CVI-integrationen øger fleksibiliteten og effektiviteten - og forbedrer brugeroplevelsen, fordi det nu bliver endnu nemmere at forbinde hjemmearbejdspladsen med virksomhedens videomødelokaler. 

 

 

Det hele sker i cloud'en
Få overblik over alle møder - ét sted

Få overblik over alle møder - ét sted

Samarbejdet mellem Microsoft og Cisco betyder, at de to kommunikations- og samarbejdsplatforme nu kan tale sammen. CVI-integrationen giver mulighed for at integrere Webex Meeting direkte ind i Microsoft Teams applikationen. Det betyder i praksis, at man kan skifte mødeplatformen fra et Teams møde til et Webex møde og få alle de faciliteter og funktioner som findes i Webex Meeting. CVI-integration gør det muligt at starte, planlægge og se en oversigt over alle Webex møder direkte fra Microsoft Teams, hvilket gør det til et værktøj, som er utrolig nemt at anvende i det daglige.

CVI-integrationen er en gamechanger

Cloud Video Interop-integrationen mellem Cisco og Microsoft Teams bliver en gamechanger i forhold til den måde, vi kommer til at kommunikere og samarbejde på digitalt i fremtiden. Med CVI-integrationen bliver det meget lettere at holde effektive onlinemøder, bl.a. fordi den integrerer med Microsoft Exchange. Det gør det muligt at lave ’One Button to Push’, så det bliver endnu lettere at logge på et online møde. Nå man har booket et møde, eller er inviteret til et møde, så trykker man blot på den grønne join-knap, og så er man automatisk med i mødet.

Læs mere
CVI-integrationen er en gamechanger

Effektive videoløsninger der fremmer samarbejdet

Drømmer du også om at arbejde mere effektivt sammen med dine kolleger på tværs af lokationer? Har du brug for intuitive værktøjer, som sætter kreativiteten fri og giver nye muligheder for at skabe resultater i fællesskab? Så kan vi hjælpe dig. Vi har samarbejdsløsningerne, som kan gøre en forskel for din virksomhed.

Bestil rådgivning

Har du spørgsmål, eller har du brug for rådgivning og sparring omkring dine video- og samarbejdsværktøjer, så kontakt os. Vi kan hjælpe jer med at få det optimale ud af jeres eksisterende løsning eller assistere med at finde den helt rigtige løsning, som matcher jeres behov.

Hvorfor vælge Cisco Webex?

Der er mange gode grunde til, hvorfor du skal vælge Cisco Webex - det er nemlig ikke uden grund, at det er kåret som verdens bedste kommunikations- og samarbejdsværktøj. Cisco Webex er meget mere end en videoløsning, som gør det muligt at afholde online møder og store videokonferencer. Du kan dele alle former for arbejdsdokumenter, billeder og videoer. Du kan bruge bruge det som whiteboard, fordi det er muligt at tegne direkte på skærmen. Det er nemt og sikkert at anvende. Det er AI-enablet dvs. at det kan genkende ansigter og konverterer tale til tekst under møder. Og så integrerer det ind til Microsoft Teams, hvilket åbner op for en masse nye muligheder i forhold til kommunikationen på tværs af de to løsninger.

Hvorfor vælge Cisco Webex?

Sikkerhed

Cisco Webex har fuld indbygget sikkerhed - fra app til cloud. Alle meddelelser, filer og whiteboard-aktiviteter krypteres automatisk.

AI-enablet

Cisco Webex har indbygget kognitiv deltagergenkendelse, samt en virtuel assistent, som skriver mødereferat i real time og gemmer teksten automatisk. 

Brugervenligt

Cisco Webex er brugervenligt. Det er fleksibelt og nemt at anvende. Et tryk på en knap, og så er du i gang.

CVI-integration

Cisco Webex integrerer til Microsoft Teams, hvilket gør det let at holde onlinemøder og samarbejde på tværs af de to kommunikationsplatforme.

I Nuuday forbedrer vi samarbejdet og innovationen med Cisco Webex

Cisco Webex beskytter dig og dine data

Cisco Webex beskytter dig og dine data

Webex er en video- og samarbejdsløsning, der er udviklet til alle de vigtige møder, som har stor indvirkning på os. Og det er til alle de områder, hvor det gælder om at have styr på hver eneste detalje. Når vi samarbejder om at løse alle de betydningsfulde arbejdsopgaver, skal alle møder, brugere, enheder og data altid være optimalt beskyttet.

 

Derfor er sikkerheden indbygget i Webex helt fra begyndelsen – det er ikke noget, der er tilføjet senere. Det gør det muligt at samarbejde trygt og privat - uden at gå på kompromis med sikkerheden.

Se mere her

I Cisco Webex er sikkerheden indbygget fra starten

Collaboration Partner of the Year

Collaboration Partner of the Year

NetDesign er specialister i Collaboration, og for 12. år i træk har vi, som de eneste i Danmark, opnået Ciscos højeste Collaboration specialisering: Master Collaboration Specialization. Derudover er vi igen blevet kåret som Cisco Collaboration Partner of the Year i Danmark. Så når det gælder om at rådgive, vejlede og hjælpe vores kunder med at vælge de helt rigtige Cisco Webex-løsninger, så er vi den mest kompetente samarbejdspartner i Danmark.

Læs mere

Hold bedre onlinemøder med Cisco Webex

Vil du vide mere om Cisco Webex

Vi er altid klar til at svare på dine spørgsmål om, hvad vi kan gøre for dig. Skriv en mail eller ring til vores kundecenter.