Dette links ses kun hvis JavaScript er slået fra i din browser Business Consulting Forretningsudvikling på første klasse

Hybrid Working fra NetDesign

I NetDesign gør vi det nemt, enkelt og sikkert at arbejde hybridt. Vi skaber sammenhæng mellem forskellige digitale samarbejds-platforme og virksomhedens videoløsninger - og vi bygger bro mellem den nye hybride virkelighed og fremtidens arbejdsplads. Her kan du se hvordan. 

NetDesign bygger bro mellem den hybride virkelighed og fremtidens arbejdsplads

NetDesign bygger bro mellem den hybride virkelighed og fremtidens arbejdsplads

Måden vi arbejder på har forandret sig markant og hjemmearbejdet er eksploderet. Vi har fået mere fleksibilitet og har ikke behov for at være så meget på kontoret som tidligere. Digitale kommunikations- og samarbejdsløsninger gør det nemt at arbejde hybridt og samarbejde effektivt, selvom vi ikke er fysisk sammen med vores kolleger. Når video er en integreret del af alle møder, har vi brug for, at de løsninger, som forbinder de forskellige digitale værktøjer og platforme med hinanden, bliver en del af indretningen i alle virksomhedens kontormiljøer og mødelokaler.

Læs mere

På den hybride arbejdsplads har medarbejderne stor fleksibilitet og frihed til selv at bestemme hvor - og hvornår de arbejder.

Work from Anywhere

Work from Anywhere

Arbejd på farten

Work from Home

Work from Home

Arbejd fra hjemmekontoret

Work from the Office

Work from the Office

Arbejd fra hovedkontoret

Den moderne arbejdsplads er hybrid

Fremtidens arbejdsplads er hybrid, men hvad betyder det egentlig for måden, vi indretter arbejdspladsen på - og for den måde vi arbejder, kommunikerer og samarbejder på? Det og mange andre spørgsmål, kan du bliver klogere på ved at se dette webinar med to af NetDesigns Collaboration eksperter.

Sådan skaber du en attraktiv hybrid arbejdsplads

10 gode råd

10 gode råd

Fordelene ved hybridarbejde er enorme, men der er nogle helt basale ting, der skal være i orden, for at det kan fungere optimalt. Det er ikke alle virksomheder, der er i stand til at levere gode hybridoplevelser til medarbejderne  - endnu. Men det kan NetDesign hjælpe med. Her har vi samlet 10 gode råd til, hvordan du skaber en god og attraktiv hybrid arbejdsplads.

 

Læs mere

I fremtiden vil op mod 98% af alle møder inkludere deltagere, som logger på mødet online

Fremtidens arbejdsplads er hybrid

I fremtiden vil næsten alle møder inkludere personer, som deltager online. Derfor er der behov for, at den hybride arbejdsplads understøtter det digitale samarbejde, så alle medarbejdere har mulighed for at arbejde, hvor de vil. Derfor skal virksomheden sikre, at den digitale strategi understøtter de hybride arbejdsmuligheder. På sigt kan det nemlig få store konsekvenser for forretningen, hvis it-systemerne er forældede, hvis medarbejderne ikke har adgang til de rigtige digitale kommunikations- og samarbejdsplatforme - eller løsningerne er besværlige at benytte.

Læs mere

I Lemvig Kommune bindes al kommunikation sammen på én platform via Cisco Webex

Webex øger effektiviteten og fleksibiliteten hos medarbejderne i Lemvig Kommune

Webex øger effektiviteten og fleksibiliteten hos medarbejderne i Lemvig Kommune

I Lemvig Kommune benytter man Cisco Webex til at binde al kommunikation og samarbejde sammen på én platform, på tværs af teams, afdelinger og lokationer i hele organisationen. Det har bl.a. medvirket til at øge effektiviteten, fleksibiliteten og arbejdsglæden hos medarbejderne. Webex understøtter både kommunens ambition om at skabe en attraktiv hybrid arbejdsplads, som kan tiltrække de rigtige kompetencer og så understøtter løsningen kommunens klimamålsætning i forhold til investering i nye og mere bæredygtige teknologiske løsninger.

Læs mere

Webex gør det nemt at arbejde og samarbejde digitalt

Den hybride arbejdsplads er afhængig af kommunikations- og samarbejdsløsninger som Webex, hvor alt er samlet på én platform. Det gør det nemt og effektivt at arbejde og samarbejde digitalt - uanset om du er på kontoret, arbejder hjemme eller logger på onlinemøder, når du er på farten.

NetDesign Room Systems

NetDesign Room Systems

NetDesign Room Systems er en as-a-Service løsning, hvor vi stiller alle videoendepunkter til rådighed og tager det fulde ansvar for driften. Det er en all-inclusive service, hvor vi rådgiver jer om, hvilke videoendepunkter der passer til jeres behov ud fra forskellige scenarier, hvorefter vi sikrer, at løsningen inkluderer alt det, I har brug for. Videoendepunkterne installeres og konfigureres af professionelle installatører, og de registreres på en Cloud videokonference platform, som løbende opdateres med de nyeste teknologier og tilføres nye features. Læs mere om NetDesign Room Systems her.

Læs mere

Få virksomhedens videoløsninger og samarbejdsplatforme til at tale sammen

På den hybride arbejdsplads er det vigtigt, at virksomhedens forskellige videosystemer kan tale sammen med de samarbejds-platforme, medarbejderne benytter, når de arbejder hjemme. Alle skal kunne tilgå det samme onlinemøde - uanset om man arbejder remote eller logger på fra et videomødelokale på kontoret. Med en Cloud Video Interop integration fra Cisco skabes en forbindelse til Microsoft Teams, som gør det muligt at benytte mødelokalets Webex videoudstyr i Microsoft Teams møder. Det giver en meget bedre mødeoplevelse for alle og gør samarbejdet på den hybride arbejdsplads nemt, enkelt og effektivt. 

Læs mere
Få virksomhedens videoløsninger og samarbejdsplatforme til at tale sammen

Ciscos CVI-integration forbinder dine videosystemer med Microsoft Teams

Få virksomhedens videosystemer til at tale sammen med Microsoft Teams via en Cloud Video Interop integration fra Cisco.

Fire fordele ved Cisco Webex og Cisco Cloud Video Interop integration

Verdens mest udbredte løsning

Cisco Webex er verdens mest udbredte samarbejdsplatform, som både håndterer chat, kald, onlinemøder -og events i skyen. Løsningen anvendes af over 650 millioner brugere i hele verden.

Deltag i samme onlinemøde

Ciscos CVI-integration til Microsoft Teams giver alle mulighed for at deltage i det samme onlinemøde - uanset om man logger på fra virksomhedens videoudstyr eller en PC.

Samarbejd effektivt digitalt

Cisco Webex forbedrer arbejdsglæden og gør det nemt og enkelt at være innovativ, samarbejde effektivt og være produktiv på tværs af teams og lokationer - uanset hvor man arbejder.

Få de bedste brugeroplevelser

Cisco Webex øger medarbejdernes frihed og fleksibilitet, understøtter virksomhedens vækstmuligheder og giver bedre brugeroplevelser på den hybride arbejdsplads.

Stay on Track med NetDesign

Lad os hjælpe dig med at komme godt i mål med dine strategiske it-projekter, så dine investeringer i nye it-løsninger skaber maksimal værdi for din forretning og dine medarbejdere.

Kontakt os

Kontakt os

Har du brug for hjælp, eller vil du gerne vide mere om, hvordan NetDesign kan hjælpe dig med at skabe en attraktiv hybrid arbejdsplads? Så skriv eller ring til os. Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig videre.