Dette links ses kun hvis JavaScript er slået fra i din browser Business Consulting Forretningsudvikling på første klasse

Bind kommunikationen effektivt sammen på den hybride arbejdsplads med Cisco Webex

Digitale samarbejds- løsninger der skaber nærhed og effektivitet

Modern Workplace

Modern Workplace

Hos Nuuday benytter vi selv en lang række digitale kommunikations- og collaborationværktøjer. Det gør, at vi kan samarbejde effektivt med hinanden på tværs af brands, afdelinger og teams. Løsningerne giver os mulighed for at have en tæt visuel dialog i dagligdagen, uanset hvilken lokation, vi opholder os på. Det gør, at vi nemt kan dele viden og samarbejde om at skabe nye innovative løsninger, til gavn for vores kunder. Se hvordan vi får teknologien til at give mening for os, samtidig med at vi sparer tid på transport og reducerer vores CO2-aftryk.

Vores collaboration- værktøjer fremmer innovation og nytænkning

Cisco CVI-integration til Microsoft Teams

Cisco CVI-integration til Microsoft Teams

Cisco og Microsoft er klar med en helt ny løsning, som giver alle brugere af Cisco Webex videosystemer og Microsoft Teams mulighed for at deltage i onlinemøder på tværs af de to kommunikations- og samarbejdsplatforme. Der sker ved hjælp af en cloudbaseret videointegration, som får dem til at tale sammen. CVI-integrationen er en gamechanger, fordi den skaber optimale muligheder for at holde langt bedre virtuelle møder i fremtiden. Samtidig forbedres brugeroplevelsen, når der f.eks. skal samarbejdes mellem hjemmearbejdspladsen og kontoret. 

Læs mere

Samarbejd mere effektivt med Cisco Webex Teams

Vi er eksperter i digitale samarbejdsløsninger

Hos NetDesign er vi eksperter i at finde de helt rigtige digitale kommunikations- og collaborationløsninger, som giver medarbejderne i din virksomhed mulighed for at samarbejde mere fleksibelt og effektivt med hinanden i dagligdagen, uanset hvilken fysisk lokation, de befinder sig på. Vil du gerne vide mere om, hvordan I kan opnå den form for nærhed i samarbejdet, som øger medarbejdertilfredsheden og skaber værdi for jeres virksomhed? Så finder du mere inspiration her.

Læs mere

Kontakt os

Hos NetDesign kan vi hjælpe dig med at finde de rigtige digitale samarbejdsløsninger, som binder kommunikationen effektivt sammen på tværs af afdelinger, teams og fysiske lokationer. Vi rådgiver dig omkring de nyeste tendenser og hjælper med at finde de rigtige løsninger til din virksomhed.