Dette links ses kun hvis JavaScript er slået fra i din browser Business Consulting Forretningsudvikling på første klasse

Fremtidens netværk er her allerede

Hvad betyder det for dig og din virksomhed?

Sikkerhed

Sikkerhed

Alle netværksløsninger er designet efter princippet "sikkerhed først".

Simplificering

Simplificering

Centraliseret monitorering, netværksstyring og "zero-touch deployment".

Automatisering

Automatisering

Procesoptimering, systemintegration og digitalisering af virksomheden.

Tilgængelighed

Tilgængelighed

Driftssikkert netværk og applikationsprioritering sikrer optimale brugeroplevelser.

Software Defined Network. Fremtidens netværk

Bliv klogere på den teknologi, der gør det muligt at skabe en stærk, sikker og fleksibel netværksinfrastruktur.

NetDesign Software Defined Network

NetDesign Software Defined Network

Med et Software Defined Network får du et automatiseret, fleksibelt og sikkert netværk, som kan administreres centralt i et software-baseret værktøj. Fordi det er mere fleksibelt end et traditionelle netværk, har du mulighed for hurtigt at tilpasse netværket til din virksomheds behov. Du kan også imødekomme dine medarbejderes krav og forventninger om øget tilgængelighed, fordi de får mulighed for ved at koble sikkert på netværket overalt. Når du investerer i ny og smartere teknologi, kan du tilpasse forretningen til de konstante forandringer, du møder, og på den måde imødekomme det øgede pres fra digitaliseringen og den digitale transformation.

Læs mere

Hvilken værdi skaber det her for dig?

Er du CEO?

Opnå øget produktivitet, hurtigere time to market og optimer værdien af forretningen.

Er du CFO?

Reducer omkostningerne, få skalerbarhed og fokuser på forretningen.

Er du CISO?

Få overblik over virksomhedens sikkerhed og compliance og governance.

Er du CIO?

Få kontrollen tilbage, slip for rutineopgaver og frigiv tid til at tænke langsigtet​.

NetDesign NextGen Network

Løsningen som gør det nemt at overvåge og administrere, konfigurere og monitorere alle virksomhedens netværkstjenester og forbinde dem sikkert og effektivt med hinanden.

Få kontrol med Cisco DNA Center

Som netværksadministrator ved du, at traditionelle statiske netværk giver en række udfordringer, fordi de er komplekse, rigide og dyre at administrere. Derfor egner de sig ikke så godt til et moderne, hurtigt skiftende og dynamisk miljø. De udfordringer kan du overvinde med et Cisco DNA Center. Det giver dig nemlig den kontrol, og det overblik over dit netværk, du har brug for. Fordi Cisco DNA Center fungerer som et kommandocenter, kan du styre og konfigurere alle dine netværksenheder på få minutter. Driftsprocesserne forbedres markant, fordi løsningen integrerer til tredjepartssystemer - og fordi den benytter avanceret kunstig intelligens og maskinlæring til proaktivt at overvåge, fejlfinde og optimere dit netværk. 

Læs mere
Få kontrol med Cisco DNA Center

Fremtidens netværk er automatiseret, fleksibelt og skalerbart

I det her webinar fortæller NetDesigns eksperter, hvordan du fremtidssikrer virksomhedens netværk, så det både passer til jeres nuværende og kommende behov. Hør mere om automatiseringens stigende betydning for dit netværk, hvorfor du skal have et fleksibelt og skalerbart netværk, og hvorfor det er vigtigt at få sat de rigtige rammer om virksomhedens netværks-infrastruktur.

Derfor skal du investere i netværkssikkerhed

Digitaliseringen har ændret vores verden og den måde, vi lever og arbejder på. Den har også skabt en række nye behov hos både kunder og medarbejdere, som nu stiller en række nye krav til deres virksomhed og leverandører.

Kunderne bliver mere og mere digitale

I dag forventer dine medarbejdere, at de har de nyeste digitale værktøjer til rådighed på arbejdspladsen og dine kunder forventer, at de kan interagere digitalt med deres leverandører. Deres ultimative ønske er, at de kan kommunikere direkte med dig via en integration fra deres egne IT-systemer, som understøtter alle processer i kommunikationen lige fra køb, drift, fejlhåndtering og fakturering. Derudover ønsker de en transparent online status for alle aktiviteter og abonnementer. Håndteringen af alt dette stiller store krav til din virksomheds netværksinfrastruktur.   

Netværket er rygraden i enhver moderne organisation

Hvis netværket bliver udfordret, er ustabilt eller nede, kan det skabe store frustrationer og problemer for virksomheden. derfor er det vigtigt, at beskytte netværket og den virksomhedskritiske infrastruktur såsom data og følsomme oplysninger mod hackerangreb og it-kriminalitet. Når du beskytter dit netværk, beskytter du også din virksomheds omdømme og mindsker risikoen for, at du skal bruge mange ressourcer og lang tid på at få bragt virksomheden tilbage i normaltilstand, efter et angreb.

Hold fokus rettet mod din kerneforretning

I en konkurrencepræget verden bliver det vigtigere og vigtigere for virksomheder at kunne holde fokus på at udvikle og styrke deres kerneforretning. Det betyder, at de i højere grad har brug for at frigøre ressourcer at alle de områder, der ikke er deres core business. Herudover har de behov for at have et overblik over deres budget og alle de omkostninger, der er forbundet med drift, vedligehold og investeringer i ny it-teknolog og nye løsninger, som er vigtige for forretningens udvikling. 

Behov for samarbejde med eksterne samarbejdspartnere

Specielt udviklingen inden for it-sikkerhed har accelereret behovet for at overdrage ansvaret håndteringen og overvågningen af it-sikkerheden til eksterne samarbejdspartnere, fordi det i praksis ikke er muligt at opretholde og vedligeholde de nødvendige kompetencer internt inden for de økonomiske rammer, der er til rådighed.

Derudover har de mange nye Cloud services yderlige fjernet meget af den kompleksitet, der findes i de traditionelle netværk og dermed mindsket behovet for egen interne netværks og it-supportere. 

Sikkerhed

 • Driftsikkerhed (oppetid i design) 
 • Netværkssikkerhed (Intrusionransom ware, virus, DDOS) 
 • Tilgængelighed til data og applikationer overalt (Office, Home workerTraveler) 

Digital interaktion 

 • Oversigt over aktive services / abonnementer 
 • Køb, ændringer, opsigelser, fejl (interaktivt track and trace) 
 • Faktura (kontrol, accept og ændringer) 

Finansiel 

 • Skalering (tilføje / afmelde abonnementer indenfor aftale) 
 • Valgfri betalingsmodel (kontraktlængde, up front betaling, køb af eksisterende løsning) 

Support niveau og 24/7 tilgængelighed 

 • Valg af support afhængig af kundens egne skills (End user, Kunde first line, vedligehold) 

SLA og servicekvalitet 

 • Fejlretnings niveau (Aktions og responsetid) 
 • Oppetid, performance (svartid, applikationstilgængelighed, voice og video kvalitet)  

Få fuldt overblik over dit netværk

Fordi der ikke er to virksomheder, der er ens, er der brug for forskellige løsninger, som kan dække forskellige behov, løse forskellige udfordringer og indfri de forskellige krav, der stilles til netværksinfrastrukturen i en moderne organisation, som anvender en kombination af lokale og cloudbaserede løsninger. Sidder du med ansvaret for netværk, infrastruktur og it-sikkerhed i en mindre eller mellemstor virksomhed, og har brug for at få fuld kontrol over netværket og it-sikkerheden i din virksomhed, så kunne TDC Erhverv Smart SD-WAN være løsningen, som giver dig det samlede overblik, du har brug for.

Læs mere
Få fuldt overblik over dit netværk
Vil du vide mere?

Vil du vide mere?

Vi er altid klar til at svare på dine spørgsmål om, hvad vi kan gøre for dig. Skriv en mail eller ring til vores kundecenter.