Dette links ses kun hvis JavaScript er slået fra i din browser Business Consulting Forretningsudvikling på første klasse

I NetDesign har vi en lang række højt specialiserede eksperter, der hjælper med at finde de helt rigtige digitale løsninger, som kan medvirke til at udvikle og styrke vores kunders forretning.

Claus Westergaard Kraft
Head of NetDesign

Claus Westergaard Kraft

Vi er eksperter i at hjælpe virksomheder med deres forretningskritiske IT-systemer

Vores vision er at tage aktivt del i digitaliseringen i Danmark. Vi vil være jeres trusted advisor - en partner at stole på. Digitaliseringen påvirker alle brancher og skaber mulighed for Innovation og effektivisering. NetDesigns løsninger giver dig optimale samarbejdsmuligheder og state-of-the art kundehåndtering baseret på et moderne og sikkert netværk. Det er nøglefaktorer i et stærkt konkurrencepræget marked. Vores løsninger er grundlaget for din virksomheds udvikling og påvirker dine medarbejdere og kunders hverdag hvert minut. Vi tager ansvar og forstår betydningen af, at IT fungerer – altid.

Partner

Partner

Ansatte

Ansatte

Landsdækkende

Landsdækkende

Komplet portefølje

Komplet portefølje

Sammenhængende

Sammenhængende

Specialister

Specialister

Kunden er altid i fokus

Vi er en af Danmarks største rådgivere i inden for it-sikkerhed, netværksløsninger, digitale kommunikations- og samarbejdsløsninger og kontaktcenterløsninger. Qua vores mange højt specialiserede tekniske eksperter og vores dygtige forretningskonsulenter har vi mulighed for at tilbyde vores kunder markedets bedste rådgivning og sparring omkring de nyeste teknologier og hvordan de kan skabe værdi for vores kunders forretning.

Vi omsætter teknologi til innovative IT-løsninger

Vi er kendt for vores store teknologiske og forretningsmæssige indsigt og forståelse, som gør, at vi kan levere høj kvalitet i de services og ydelser, vi leverer, som giver vores kunder optimale muligheder for at få det optimale ud af deres netværks-, it-sikkerheds, kommunikations- og samarbejds- samt kontaktcenterløsninger.

Vi fremtidssikrer dine IT-løsninger

Vi ser det som vores fornemste opgave at rådgive vores kunder til IT-løsninger, der giver størst forretningsmæssig værdi. Vi lægger vægt på fremtidssikrede løsninger, som effektiviserer og understøtter virksomheders forretningsgrundlag, og vi tilbyder alt lige fra en enkel serviceaftale til outsourcing. Vores kunder er de største og mest velkonsoliderede virksomheder og de største offentlige institutioner. 

Udnyt alle fordelene ved vores 30-års erfaring

NetDesign har eksisteret i over 30 år. Igennem de sidste 10 år har vi været en del af TDC Erhverv, så vi har rigtig meget erfaring at trække på. Samtidig har vi en af branchens mest moderne leveranceorganisationer, som sikrer høj kvalitet i de end-to-end løsninger og Managed Services, vi leverer til vores kunder.
En del af TDC Erhverv, men sin helt egen

En del af TDC Erhverv, men sin helt egen

NetDesign har eksisteret i efterhånden mere end 30 år. Meget har forandret sig, men ikke vores eksistensgrundlag, som handler om at styrke vores kunders forretning med teknologi.

Bestil rådgivning

Bestil rådgivning

Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål om, hvad vi kan gøre for dig. Skriv en mail eller ring til vores kundecenter.

Selvbetjening: Besøg vores serviceportal viewIT

Selvbetjening: Besøg vores serviceportal viewIT

Med viewIT får du et samlet overblik over dine supportsager samt drifts- og servicestatus. Har du ikke allerede adgang, kan du bestille det hos viewit-support@TDC.dk

Serving you business is our business.

Gå til viewIT
Returnering af produkter til reparation

Returnering af produkter til reparation

I forbindelse med returnering af produkter til NetDesign skal du være opmærksom på følgende:

Forud for fremsendelse af defekt udstyr skal du udfylde vores reparationsformular. RMA (in English).

Formularen udfyldes og sendes til RMA-afdelingen.

Kort efter vil du modtage et RMA-nummer, som du skal påføre den defekte enhed samt alle forsendelsesdokumenter.

RMA-nummeret sendes til din mail.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du gerne vil holde dig opdateret på, hvad der rører sig i branchen, så tilmeld dig NetDesigns nyhedsbrev. Du vil modtage nyheder om events, produkter, services, nye innovative IT- og kommunikationsløsninger og meget mere...