Dette links ses kun hvis JavaScript er slået fra i din browser Business Consulting Forretningsudvikling på første klasse

Vi besidder den ekspertise, der kan få din forretning til at få (endnu mere) succes

Noget af det, vi er allermest stolte af i NetDesign er:

  • At vi besidder de stærkeste kompetencer inden for de nyeste teknologier.
  • At vi de sidste 30 år har haft det som vores fornemmeste opgave at hjælpe vores kunder til at skærpe deres forretning.

Vores ekspertise og høje faglighed gør os nemlig i stand til at sørge for, at vores kunders forretning følger med tiden og får succes. Vores ekspertiseområder er bl.a. inden for:

  • Digital Infrastructure
  • Cybersecurity
  • Collaboration
  • Customer Experience
Kontakt os og find ud af, hvordan vi kan hjælpe dig

Kontakt os og find ud af, hvordan vi kan hjælpe dig

Vi står klar til at svare på dine spørgsmål om, hvad vi kan gøre for dig. Skriv en mail eller ring til vores kundecenter.

Digital Infrastructure

Digital Infrastructure

Vi arbejder med at styrke virksomheders digitale infrastruktur, så de altid kan være forbundet - både internt og med kunderne. Et stærkt netværk er essentielt for din virksomheds succes.

Cybersecurity

Cybersecurity

Tag ingen chancer - sørg for, at din virksomheds it-sikkerhed er i orden. Det er en mere kompleks opgave end nogensinde før at sikre sin IT. Vi kan hjælpe med at sikre din virksomheds værn mod udefrakommende trusler.

Collaboration

Collaboration

Gode samarbejds- og kommunikationsløsninger kan samle din forretning. Og netop digitale samarbejdsløsninger er noget, som vi er eksperter på - hvad enten det handler om Unified Communication eller digitalt teamwork.

Customer Experience

Customer Experience

At sikre en god kundeoplevelse er fuldstændigt essentielt. Kunderelationen holdes stærk, når du sørger for at tilbyde en oplevelse, der hænger sammen for kunden. Og det kan vi hjælpe jer med.

Det kan alt det, som vi har brug for i vores dagligdag

Hør, hvordan vi har hjulpet en af vores kunder ved at levere digital infrastruktur i forhold til video collaboration i form af en Webex Teams-løsning til Designit. Hør mere om løsningen, og hvad Designit synes om samarbejdet med NetDesign her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du gerne vil holde dig opdateret på, hvad der rører sig i branchen, så tilmeld dig NetDesigns nyhedsbrev. Du vil modtage nyheder om events, produkter, services, nye og innovative IT- og kommunikationsløsninger og meget mere...

Intet IT-system er bedre end den service, der følger med

Med os som partner kan du sikre driften af jeres løsninger med målrettet service. Vi kan dække jeres IT- og kommunikationsløsninger med skræddersyet service.

Læs mere om vores services